maanantai 28. marraskuuta 2016

Haaste #4

Lämpimät kiitokset edelliseen haasteeseen osallistuneille, kauniita töitä ihanista serveteistä.
Viikko näyttää alkavan aurinkoisissa merkeissä. Pitkästä aikaa pilvet ovat kaikonneet ja melkein päivittäinen vesisade on tauonnut.
Mutta nuo sateiset säät ovat erittäin otolliset sisähommiin, esimerkiksi askarteluihin. Vettä on satanut harva se vuorokausi ja pimeetä on varsinkin täällä ei niin keskustassa. On kiva sulkeutua verstaalle ja värkkäillä milloin mitäkin.
Haastoin itseni aiheesta NÄISTÄ ASIOISTA TYKKÄÄN. Melkoisen laaja aihe ainakin itselleni, eikä työssäni suinkaan näy kaikki mistä tykkään, mutta ainakin osa on sieltä löydettävissä.
Tein kollaasin suoraan albumiin


Se olisi sitten teidän vuoronne haastaa itsenne aiheesta. Kaikenlaiset työt käyvät, kunhan ne ovat ennen julkaisemattomia ja tähän haasteeseen tehtyjä.

Seuraava haaste ilmestyy maanantaina 12.12.


Hauskoja hetkiä haasteen parissa :)
8 kommenttia:

 1. Sinulla on paljon samoja juttuja, mistä itsekin tykkään. Poimin nyt kuitenkin myös erilaisia juttuja mukaan vastaukseeni.

  Kävikin hauskaski, kun olin juuri laittamassa kollaasia blogiin, kun huomasin haasteen. Sehän sopi juuri...

  Kiitos haasteesta ja oikein hyvää joulun odotusta :-)

  VastaaPoista
 2. Bloginin hallinnoiminen ei nyt onnistu, en tiedä mitä on tapahtunut. Koska aina päivitän samalta koneelta niin en kirjaudu ulosblogin hallinnointisivulta. Nyt minut on kirjattu ulos jonkun muun toimesta enkä pääse kirjautumaan sisälle. Tai pääsen, mutta tulee ilmoitus, etten kirjoita vielä yhtään blogia. Olen laittanut bloggerille palautetta, tiedä milloin vastaavat tai vastaavatko milloinkaan. Joudun kommentoimaankin tänne omaan blogiin selvittämällä kahteen kertaan, etten ole robotti. Blogit sentään näkyvät vielä. Voikohan blogin joku kaapata? Jos jollain on hyviä neuvoja niin saa antaa. Jotain ohjeita olen jo fb:n kautta saanutkin, mutta niistä ei ole ollut apua.
  Kommentin kautta pystyn nyt ilmoittamaan, ettei haastetta ilmesty ennenkuin tilanne on ratkennut.
  Lämpimät kiitokset UUnalle ja Ulriikkalle, jotka osallistuitte haasteeseen #4 <3
  Hyvää joulun odotusta kaikille ja palaillaan sitten kun/jos se vielä on mahdollista näissä blogeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Mitä ihmettä on sattunut? Muistaakseni Estherille sattui jokin vastaava juttu. Käyn vihjaisemassa hänelle, jospa hän osaisi sanoa, miten hänen tilanteensa selvisi. Tai ei se tiannut selvitä, koska hän loi uuden blogin. Katsotaan...

   Poista
 3. Vastaan tänne. Minun blogini osoite kanssa siepattiin siten että jos menit blogiini vaikka ipadin kautta sait ihme sivun esiin, eli en päässyt omaan blogiini ollenkaan,se heitti mihin vaan ja sain myös outoja viestejä. Lopulta tein uuden blogin. ELi minullahan noita on monia ja joudun vain yhden yhden blogin vaihtamaan. Minäkin laitoin viestiä, eivät vastanneet. Kokeile pääsetkö ipadin tai jonkun muun kautta blogiisi, sekin kertoo jotakin. Blogi on muutenkin tehnyt ihme uudistuksia tai muutoksia.Saatko päivitettyä blogiasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther Helmiä kommentistasi :) En pääse myöskään ipadilla tai puhelimella päivittämään kumpaakaan blogiani.Eivät ole ainakaan toistaiseksi bloggerilta mitään vastanneet enkä kyllä usko, että vastaavatkaan.Kommentoida voin omiin blogeihini selvittämällä kuvatunnistuksella etten ole robotti. Harmittaa tämä tilanne kun olen tykännyt aika ahkerasti päivityksiä tehdä. Katselen tässä nyt ainakin yli joulun, jos joku ratkaisu löytyisi ja päätän sitten miten homma tällä sektorilla jatkuu.

   Poista